Congrid yrityksenä

Yhdistetty laadun- ja turvallisuudenhallinnan ohjelmisto rakennusalan ammattilaisille

Idea Congridista syntyi vuonna 2013, kun kaksi rakennusmestaria turhautuivat käyttämään kynää, paperia ja Excel-tiedostoja rakennustyömaiden laadun- ja turvallisuudenhallintaan. Tällä hetkellä Suomen lisäksi keskitymme kasvattamaan liiketoimintaamme naapurimaissa, ja mahdollistaaksemme sen otimme ison askeleen loppuvuodesta 2020 ja liityimme SmartCraft  Groupiin.

Missio

Congrid on yhdistetty ohjelmisto rakennusalan ammattilaisille, jonka tehtävänä on parantaa rakentamisen laatua. Tarjoamme yhden ohjelmiston, jolla voidaan hallita kaikkien rakennusprojektien laatu- ja turvallisuusjohtamista. Ohjelmisto parantaa turvallisuutta ja laatua, maksimoi työmaan tuottavuuden ja vähentää kustannuksia.

Visio

Congrid haluaa auttaa rakennusalaa siirtymään kohti laatu- ja turvallisuuslähtöistä kulttuuria.
Uskomme siihen, että tieto kuuluu kaikille projektin sidosryhmille. Siksi haluamme poistaa siiloja, luoda läpinäkyvyyttä ja rakentaa entistä tiiviimpää yhteistyötä kaikkien osapuolien kesken.

Jokaisen rakennusalan ammattilaisen tulisi hyödyntää dataa, jonka avulla voidaan jakaa velvollisuuksia ja saavuttaa päämäärä – läpinäkyvyyden ja yhteistyön voimalla. Congridia käyttämällä jokainen ottaa henkilökohtaisen vastuun toimittamalla työt ajoissa korkeimpien mahdollisten laatu- ja turvallisuusstandardien mukaisesti. Uskomme, että laatu- ja turvallisuuskulttuurin vaikutukset alaan lisäävät sitoutumista, luottamusta ja ammatillista ylpeyttä koko toimialalla.