Parempaa rakentamista yhdessä kaikille

Meillä Congridilla periaatteena on yhdessä menestyminen ja jatkuva kehittyminen. Iso kiitos kehitysaskeleista kuuluu kumppanuuksille ja yhteistyölle, jonka avulla nostamme koko rakennusalan kehityksen tasoa.

KAUPALLISET YHTEISTYÖKUMPPANIT

RAKENNUSALAN YHDISTYKSET JA KEHITYSORGANISAATIOT

TUTKIMUSORGANISAATIOT

Integraatiot

image

HomeRun

HomeRun on pohjoismaiden johtava toimija taloyhtiöhankkeiden viestinnässä ja osakasmuutoksissa. Congridin kanssa muodostettavat integraatiot avaavat rakentajille erinomaisia mahdollisuuksia esimerkiksi vikojen ja puutteiden käsittelyyn.

Congridin ja HomeRunin integraatiolla hoidetaan takuu- ja vuosikorjausten prosessien hallinta digitaalisesti.

Prosessia ja asukastiedottamista hallitaan Homerun-ohjelmistolla ja korjaustöitä Congrid-ohjelmistolla.

HomeRun

image

SokoPro

SokoPro on pilvipalvelu tietojen hallintaan, jakamiseen ja arkistointiin.

SokoLink -integraatiolla pystyt siirtämään SokoPro-projektipankista kaikki haluamasi suunnitelmat käsin tai rajapintojen avulla automaattisesti suoraan Congridiin.

SokoPro

image

Derigo

Tiedonhallintaan ja prosessien kehittämiseen erikoistunut asiantuntijayritys Derigo tarjoaa digitaalisia ratkaisuja toimintamallien sujuvaan käyttöönottoon ja niiden jalkauttamisen koko organisaatiossa.

Derigon ja Congridin yhteistyön tavoitteena on edistää toimialan kehitystä parantamalla kokonaislaadun ja työturvallisuuden hallintaa työmaalta ylimpään johtoon asti. Integraation avulla mahdollistetaan Congridin projektidatan jakaminen Derigon projektinhallintaohjelmistoon.

Derigo

image

Carinafour

Carinafour on maailmanlaajuisesti toimiva teollisuuden tuotanto- ja valmistusprosessien osaaja.

Yhteistyöintegraatio tulossa Congrid/C4 CALS-materiaalienhallintajärjestelmään. Lisätietoa integraatiosta tulossa pian.

 

Carinafour

image

Kopio Niini

Rakennus- ja kiinteistöpuolelle suunniteltu projektipankki NiiniPlus pitää huolen asiakirjoista ja dokumenteista versionhallinnasta edistyneeseen yhteistyöhön asti. Ohjelmisto huomioi projektien eri käyttäjäryhmien tarpeet.

Congridin ja Niiniplus-projektipankin integraatiolla pystyt siirtämään projektipankista kaikki haluamasi suunnitelmat manuaalisesti tai automaattisilla päivityksillä suoraan Congridin ohjelmistoon.

Voit myös tallentaa kaikki Congridista saadut raportit automaattisesti Niiniplus-projektipankkiin.

Kopio Niini

image

eGate

eGate Smart Building Innovation on IoT / SaaS -palvelu, joka mahdollistaa olosuhteiden langattoman, läpinäkyvän ja reaaliaikaisen mittaamisen rakenteista ja ilmasta koko rakennuksen elinkaaren aikana.

Mittaustuloksista voidaan muodostaa monipuolisia raportteja, joihin kerättyä dataa voidaan hyödyntää prosessien ja laadun kehittämiseksi.

Yhteistyöintegraatio tulossa Congrid/eGate-olosuhdehallintaan. Lisätietoa integraatiosta tulossa pian.

eGate

image

Platform of Trust

Platform of Trustin avulla voit käyttää dataa mistä tahansa järjestelmästä missä tahansa käyttöliittymässä tai sovelluksessa.

Kun integraatioiden tarve vähenee merkittävästi, säästyy aikaa ja kustannuksia. Alustamme avulla kehitetyt tuotteet on myös mahdollista saada nopeammin markkinoille.

Harmonisoidun datan avulla voi luoda monipuolisempia palveluita ja kattavampia analyysejä, joka johtaa parempaan päätöksentekoon ja uusiin liiketoimintamahdollisuuksiin. Platform of Trust on osa Vastuu Groupia.

Yhteistyöintegraatio tulossa Congrid/PoT-havaintodatan arkistointiin ja tiedonjakamiseen. Lisätietoa integraatiosta tulossa pian.

Platform of Trust

image

Oletko kiinnostunut rakennusalan kehittämisestä ja yhteistyöstä?

Ota meihin yhteyttä, niin kerromme lisää.

Lähetä Otolle sähköposti