Yhteistyökumppanimme

Tulevaisuus luodaan yhdessä - Kehitämme rakennusalan laatu- ja turvallisuuskulttuuria yhteistyössä kumppaniemme kanssa
KAUPALLISET YHTEISTYÖKUMPPANIT
RAKENNUSALAN YHDISTYKSET JA KEHITYSORGANISAATIOT
TUTKIMUSORGANISAATIOT
SokoPro on pilvipalvelu tietojen hallintaan, jakamiseen ja arkistointiin.
SokoLink -integraatiolla pystyt siirtämään SokoPro-projektipankista kaikki haluamasi suunnitelmat manuaalisesti tai automaattisilla päivityksillä suoraan Congridin ohjelmistoon käyttöä varten. 
Lue lisää
Tiedonhallintaan ja prosessien kehittämiseen erikoistunut asiantuntijayritys Derigo tarjoaa digitaalisia ratkaisuja toimintamallien sujuvaan käyttöönottoon ja niiden jalkauttamisen koko organisaatiossa.
Derigon ja Congridin yhteistyön tavoitteena on edistää toimialan kehitystä parantamalla kokonaislaadun ja työturvallisuuden hallintaa työmaalta ylimpään johtoon asti. Integraation avulla mahdollistetaan Congrid-ohjelmiston projektidatan jakaminen Derigon projektihallintaohjelmistoon.
Lue lisää
HomeRun on pohjoismaiden johtava toimija taloyhtiöhankkeiden viestinnässä ja osakasmuutoksissa, yhteistyö Congridin kanssa avaa rakentajalle erinomaisia mahdollisuuksia esimerkiksi vikojen ja puutteiden käsittelyyn.
Congrid-HomeRun -integraatiolla hoidetaan takuu- ja vuosikorjauksen prosessin hallinta digitaalisesti. Prosessia ja asukastiedottamista hallitaan Homerun-ohjelmiston avulla, ja korjaustöitä Congrid-ohjelmiston kautta.
Lue lisää
Carinafour on maailmanlaajuisesti toimiva teollisuuden tuotanto- ja valmistusprosessien osaaja.
Yhteistyöintegraatio tulossa Congrid/C4 CALS -materiaalienhallintajärjestelmään. Lisätietoa integraatiosta tulossa pian.
Lue lisää
Rakennus- ja kiinteistöpuolelle suunniteltu projektipankki NiiniPlus pitää huolen asiakirjoista ja dokumenteista aina niiden versionhallinnasta edistyneeseen yhteistyöhön asti, huomioiden projektien eri käyttäjäryhmien tarpeet.
Congrid/Niiniplus -integraatiolla pystyt siirtämään projektipankista kaikki haluamasi suunnitelmat manuaalisesti tai automaattisilla päivityksillä suoraan Congridin ohjelmistoon käyttöä varten. Voit myös tallentaa kaikki Congrid-raportit automaattisesti Niiniplus-projektipankkiin.
Lue lisää
eGate Smart Building Innovation on IoT / SaaS -palvelu, joka mahdollistaa olosuhteiden langattoman, läpinäkyvän ja reaaliaikaisen mittaamisen rakenteista ja ilmasta rakennuksen koko elinkaaren aikana. Mittaustuloksista voidaan muodostaa monipuolisia raportteja ja kerättyä dataa voidaan hyödyntää prosessien ja laadun kehittämiseksi.
Yhteistyöintegraatio tulossa Congrid/eGate -olosuhdehallintaan. Lisätietoa integraatiosta tulossa pian.
Lue lisää
Platform of Trustin avulla voit käyttää dataa mistä tahansa järjestelmästä missä tahansa käyttöliittymässä tai sovelluksessa. Kun integraatioiden tarve vähenee merkittävästi, säästyy aikaa ja kustannuksia. Alustamme avulla kehitetyt tuotteet on myös mahdollista saada nopeammin markkinoille. Harmonisoidun datan avulla voi luoda monipuolisempia palveluita ja kattavampia analyysejä, joka johtaa parempaan päätöksentekoon ja uusiin liiketoimintamahdollisuuksiin. Platform of Trust on osa Vastuu Groupia.
Yhteistyöintegraatio tulossa Congrid/PoT -havaintodatan arkistointiin ja tiedonjakamiseen. Lisätietoa integraatiosta tulossa pian.
Lue lisää

Oletko kiinnostunut yhteistyöstä?

Tule yhteistökumppaniksemme.

Ota meihin yhteyttä, niin kerromme lisää.

Timo Makkonen, Toimitusjohtaja

timo@congrid.fi