Valokuvadokumentointi

Todentavaan työmaadokumentaatioon kaikista tärkeistä projektin työvaiheista

Congrid-Valokuvat-Työkalu-1

Kaikki projektin tärkeät valokuvat yhdessä paikassa, järjestyksessä ja helposti löydettävissä jälkikäteen arkistosta kattavilla lisätiedoilla. Valokuvat ovat loistava ratkaisu todentavaan työvaiheiden dokumentointiin.

Rakennusvaihe:

- Rakentaminen
- Ylläpito

Suosittelijat:

- Työmaapäälliköt
- Projektipäälliköt
- Työmaainsinöörit
- Työntekijät
- Valvojat
- Suunnittelijat

Kenelle tarkoitettu:

- Pääurakoitsijoille
- Aliurakoitsijoille

Käyttö:

- Työmaalla
- Toimistolla

Data siirtyy työmaaltasi toimistollesi

Congrid Live -palvelu kerää dataa projektiryhmän seurantaa varten. Käytä sitä päätöksenteon tukena.
  • Kaikki tehtävät -näkymä
  • Ilmoita valokuvien avulla
  • Raportit pohjapiirustuksineen
  • Tehtäväsuodattimet
  • Projektin asetukset
  • Ilmoitustuki 
Congrid-Valokuvat-Työkalu-2

Omistettu käytettäväksi todentavaan dokumentointiin

Helppokäyttöiset valokuvat yhdestä paikasta edistyneiden metakuvauksien ansiosta. Työmaavalokuvat sisältävät tietoja ottamisen ajankohdasta, työvaiheesta, pohjapiirroksen sijainnista, kuvauksesta ja niiden ottajasta.

Luo kaikki tärkeät havainnot työmaaraporttiin

Siirrä laatu- ja turvallisuusjohtaminen uudelle tasolle laajoilla raporteilla. Congrid mahdollistaa johdonmukaisen raportoinnin laajoilla lisätiedoilla ilman ylimääräistä työtä. Kaikki rakentamisen elinkaaren raportit löytyvät helposti oikeasta paikasta oikeassa järjestyksessä.
Raportit pohjapiirustuksineen ja valokuvineen

Raportointi on selkeämpää, kun dokumenttien asettelu ja sisältö ovat yhdenmukaisia. Raporttiin liitetty pohjapiirros ja valokuva tarjoavat lisäapua urakoitsijoille ja työntekijöille raporttien löytämisessä. Kuvien sijainti ja muut lisätiedot tuovat lisäarvoa ja helpottavat tiedon löytämistä myöhemmin.

Automaattiset raportit sähköpostiisi

Congridin raportit on kätevin tapa hallita korkealaatuisia rakennusraportteja, ja samalla säästät aikaa. Saat automaattiset raportit työmaalta suoraan projektin osapuolille muutamassa sekunnissa. Tietojen jakaminen on helppoa projektin kaikille osapuolille, eikä sinun tarvitse erikseen tulostaa raportteja tai lähettää sähköpostia.

Löydä uusi tapa hallita rakennusprojekteja

Congrid on ohjelmistokokonaisuus laadun ja turvallisuuden hallintaa varten kaikenlaisia rakennusprojekteja varten. Congrid parantaa laatua ja turvallisuutta maksimoimalla työmaan tuottavuuden ja vähentämällä kustannuksia.
Aloita veloituksetta
Congrid-Tehtävälistat-Työkalu-1