Uusi ominaisuus Congrid-ohjelmistoon – ympäristöhavainto

Kehitämme tuotettamme jatkuvasti asiakkaidemme ehdotusten ja palautteen perusteella. Esittelemme tässä blogipostauksessa uutta ominaisuutta tarkemmin. Ominaisuuden saa yritykselle käyttöön ottamalla yhteyden tukitiimiimme.

 
Ympäristöhavainnot on nyt julkaistu osana Congrid-tuotevalikoimaa. Ympäristöhavainto täydentää yrityksesi ympäristönhallintaa ja helpottaa projektien ympäristöön liittyvien asioiden dokumentointia.
 
Tuotteen saat helposti käyttöön samalla käyttöympäristölogiikalla kuin turvallisuushavainnot. Voit määrittää myös yritystasolla ympäristöhavainnon avainkysymysten kirjaukseen, mitkä tiedot ovat tärkeitä ja olennaisia yrityksesi ympäristöhallinnan kannalta.
Ympäristöhavaintojen seuranta Live-palvelusta
Ympäristöhavaintojen seuranta Live-palvelusta

 

Voit seurata kaikkia ympäristöhavaintoja projektin havaintosivulta sekä yritystasolla analytiikkasivun kautta, jolle on hallinnoitu pääsy yrityksesi pääkäyttäjillä.

Ympäristöhavaintoraportit kattavilla tiedoilla
Ympäristöhavaintoraportit kattavilla tiedoilla
 
Karttamerkinnät osana ympäristöhavaintojen lisätietoja. Voit merkitä havaintoihin myös suunnitelman merkinnät ja toimenpiteet. Raportit tehtävien korjaustoimenpiteisiin ja dokumentaation arkistointiin.
image

Oletko kiinnostunut kuulemaan lisää yrityksellesi koituvista eduista?

Aloita Congridin testaaminen veloituksetta