Uusi ominaisuus Congrid-ohjelmistoon – ympäristöhavainto

Congrid ympäristöhavainnot

Kehitämme tuotettamme jatkuvasti asiakkaidemme ehdotusten ja palautteen perusteella. Esittelemme tässä blogipostauksessa uutta ominaisuutta tarkemmin. Ominaisuuden saa yritykselle käyttöön ottamalla yhteyden tukitiimiimme.

Ympäristöhavainnot on nyt julkaistu osana Congrid-tuotevalikoimaa. Ympäristöhavainto täydentää yrityksesi ympäristönhallintaa ja helpottaa projektien ympäristöön liittyvien asioiden dokumentointia.
Ympäristöhavainto_4_Main FI-1
Ympäristöhavainnot mobiilisovelluksella
Tuotteen saat helposti käyttöön samalla käyttöympäristölogiikalla kuin turvallisuushavainnot. Voit määrittää myös yritystasolla ympäristöhavainnon avainkysymysten kirjaukseen, mitkä tiedot ovat tärkeitä ja olennaisia yrityksesi ympäristöhallinnan kannalta.
Ympäristöhavainto_2_Main FI copy
Ympäristöhavaintojen seuranta Live-palvelusta

Voit seurata kaikkia ympäristöhavaintoja projektin havaintosivulta sekä yritystasolla analytiikkasivun kautta, jolle on hallinnoitu pääsy yrityksesi pääkäyttäjillä.

Ympäristöhavainto_3_Main FI-1
Ympäristöhavaintoraportit kattavilla tiedoilla
Karttamerkinnät osana ympäristöhavaintojen lisätietoja. Voit merkitä havaintoihin myös suunnitelman merkinnät ja toimenpiteet. Raportit tehtävien korjaustoimenpiteisiin ja dokumentaation arkistointiin.