Ura meillä

Tule meille töihin!

Tervetuloa lukemaan Congridin kulttuurikäsikirjaa!

Täältä löydät tietoa meistä, arvoistamme sekä toimintatavoistamme.

Congrid perustettiin vuonna 2013 ja perustajat työskentelevät edelleen yrityksessä

Lyhyesti sanottuna ohjelmiston idea on vähentää työpaikoilla tapahtuvaa paperityötä ja muuttaa koko rakennusalaa kohti laatu- ja turvallisuuskulttuuria.
Congrid careers 1
Congrid careers

Congrid on kasvanut nopeasti, mutta tasaisesti

Olemme markkinajohtaja Suomessa, ja samalla olemme aloittaneet siirtymisen myös kansainvälisille markkinoille. Helsingin ja Turun lisäksi meillä on toimisto myös Tukholmassa.

Yrityksemme vankka pohja muodostuu ohjelmisto- ja rakennusalan ammattilaisista sekä vahvasta projektiosaamisesta. Kehitämme ohjelmistoamme yhdessä asiakkaidemme kanssa ja koodaamme ohjelmistomme itse, mikä mahdollistaa joustavan kehitystyön ja mahdollisuuden vastata asiakkaidemme tarpeisiin.

Uskomme, että hyvä ryhmätyö on menestyksen perusta

Tällä hetkellä meillä tehdään töitä neljässä eri tiimissä: Wizardsit, Myynti, Markkinointi ja Customer Success. Uskomme, että hyvä ryhmätyö on menestyksen perusta, ja siksi panostamme sisäisen tiimityön ja tiimien välisen yhteistyön kehittämiseen.
Congrid - Respect
team work

Pääarvojamme ovat asiakas ensin, luotettavuus, uteliaisuus ja tiimityö

Yrityksemme noudattaa nykyaikaista ketterää filosofiaa ja tärkeimmät arvot työssämme ovat ensisijaisesti asiakas, luotettavuus, uteliaisuus ja tiimityö. Emme usko vahvoihin hierarkioihin. Sen sijaan annamme jokaiselle congridilaiselle vapauden johtaa omaa työtään ja valita parhaat työkalut sen mahdollistamiseksi.

Kehitämme jatkuvasti liiketoimintaamme tukeaksemme työntekijöidemme itsensä johtamista. Tämä tarkoittaa esimerkiksi, että rohkaisemme työntekijöitämme kokeilemaan ja oppimaan asioita itse. Emme usko turhan paapomisen kulttuuriin tai mikromanagerointiin, vaan siihen että jokainen voi itse suunnitella omat aikataulunsa, työpäivänsä ajasta tai paikasta riippumatta.

Tutustu unelmatiimiisi

Tiimifilosofiamme

Mitä tarjoamme?

Meille on äärettömän tärkeää tarjota työntekijöillemme hyvä paikka työskennellä, ja siksi panostamme myös henkilöstömme hyvinvointiin.

Työntekijänämme pääset käsiksi esimerkiksi seuraaviin etuihin:

  • Lounasetu: Haluamme tarjota kaikille työntekijöillemme yhtäläisen mahdollisuuden käydä yhdessä lounailla tilanteesta riippumatta, joten jos sinä maksat 50 % lounaasta, niin me maksamme loput.
  • Virike-etu: Tuemme vapaa-ajan aktiviteettejasi 400 €:lla vuodessa. Palautuminen töistä on tärkeää!
  • Työmatkaetu: Tuemme mielellämme myös työmatkailuasi 300 €:lla vuodessa, vaikka meillä onkin täysin rajoittamattomat etätyömahdollisuudet.
  • Aidosti joustavat työajat: Työtä voit tehdä täysin vapaasti valiten etänä, toimistolla, osissa, putkeen jne. Työajat mukautuvat sinun elämääsi eikä toisin päin.
  • Osaamisen kehittäminen: Haluamme kannustaa jokaista työntekijäämme ylläpitämään ja kehittämään osaamistaan, ja tarjoamme rajoittamattomasti (työ)aikaa sekä vuosittaisen budjetin, jonka saa vapaasti käyttää ilman erillislupia.
  • Työvälineet: Saat valita itsellesi mieluisat työvälineet.
  • Terveydenhoito: Heltti on meidän kumppanimme, ja peruspaketin lisäksi tarjoamme laajennetun työterveyshuollon sekä vapaa-ajan vakuutuksen.
  • Hammashoito: Haluamme myöskin tukea työntekijöidemme hampaiden hoitoa, johon on varattu jokaiselle työntekijälle vuosittainen summa.