Työmaapäiväkirja

Työmaan päivittäiset tapahtumat ja lisätiedot yhdestä paikasta

Työmaapäiväkirja_1_Main

Lakisääteisessä työmaapäiväkirjassa olevat projektin valvojan kommentit kertovat lisätietoa projektista. Työmaapäiväkirjan aikaleimat osoittavat, milloin päiväkirja on hyväksytty.

Yhteenveto päivästä, nopeat päivittäiset muistiinpanot ja hyvä yleiskäsitys päivittäisistä tehtävistä. Työmaapäiväkirja kerää yhteen nopeasti kaikki työmaalla tehdyt laatutarkastukset ja turvallisuusdokumentaatiot osaksi päivittäistä yhteenvetoa projektin tapahtumista.
Rakennusvaihe:

- Rakentaminen
- Viimeistely

Suosittelijat:

- Työmaapäälliköt
- Projektipäälliköt
- Projekti-insinöörit

Kenelle tarkoitettu:

- Pääurakoitsijoille
- Aliurakoitsijoille
- Valvojille

Käyttö:

- Työmaalla
- Toimistolla

Data siirtyy työmaaltasi toimistollesi

Congrid Live -palvelu kerää dataa projektiryhmän seurantaa varten. Käytä sitä päätöksenteon tukena.
  • Kaikki tehtävät -näkymä
  • Ilmoita valokuvien avulla
  • Raportit pohjapiirustuksineen
  • Tehtäväsuodattimet
  • Projektin asetukset
  • Ilmoitustuki
Työmaapäiväkirja_2_Main

Kaikki Työmaapäiväkirjan tiedot yhdestä paikasta

Tämä helppokäyttöinen ratkaisu on tarkoitettu kunkin työvaiheen ymmärtämiseen, ja sitä voidaan muokata reaaliajassa, minkä ansiosta projektisi päiväkirja pysyy jatkuvasti ajan tasalla. Linkki muihin projektitietoihin, kuten työvaiheisiin ja sijainteihin. Työmaapäiväkirja sisältää vastaavan mestarin ja valvojan kommentit sekä aikaleimat, jotka osoittavat, milloin pöytäkirja on hyväksytty.

Vie kaikki tärkeät havainnot työmaaraporttiin

Siirrä laatu- ja turvallisuusjohtaminen uudelle tasolle laajemmilla raporteilla. Congrid mahdollistaa johdonmukaisen raportoinnin laajoilla lisätiedoilla ilman ylimääräistä työtä. Kaikki rakentamisen elinkaaren liittyvät raportit löytyvät helposti oikeasta paikasta oikeassa järjestyksessä.
Raportit pohjapiirustuksineen ja valokuvineen

Raportointi on selkeämpää, kun dokumenttien asettelu ja sisältö ovat yhdenmukaisia. Raporttiin liitetty pohjapiirros ja valokuva tarjoavat lisäapua urakoitsijoille ja työntekijöille raporttien löytämisessä. Kuvien sijainti ja muut lisätiedot tuovat lisäarvoa ja helpottavat tiedon löytämistä myöhemmin.

Automaattiset raportit sähköpostiisi

Congridin raportit on kätevin tapa hallita korkealaatuisia rakennusraportteja, ja samalla säästät aikaa. Saat automaattiset raportit työmaalta suoraan projektin osapuolille muutamassa sekunnissa. Tietojen jakaminen on helppoa projektin kaikille osapuolille, eikä sinun tarvitse erikseen tulostaa raportteja tai lähettää sähköpostia.

Löydä uusi tapa hallita rakennusprojekteja

Congrid on ohjelmistokokonaisuus laadun ja turvallisuuden hallintaa varten kaikenlaisia rakennusprojekteja varten. Congrid parantaa laatua ja turvallisuutta maksimoimalla työmaan tuottavuuden ja vähentämällä kustannuksia.
Aloita veloituksetta
Congrid-Tehtävälistat-Työkalu-1