Turvallisuustarkastukset

Turvallisuutta voidaan seurata ja raportoida reaaliajassa räätälöityjen tarkastuslistojen avulla mittauksien lisäksi

Congrid-Turvallisuustarkastukset-Työkalu-1

Tarkasta projektien turvallisuus räätälöityjen tarkastuslistojen avulla. Tietomäärän lisääntyessä on entistä helpompaa havaita työturvallisuuden vahvuudet ja heikkoudet.

Rakennusvaihe:

– Rakentaminen

Suosittelijat:

- Työmaapäälliköt
- Projektipäälliköt
- Työmaainsinöörit
- Turvallisuuspäälliköt

Käyttö:

- Työmaalla
- Toimistolla

Kenelle tarkoitettu:

– Pääurakoitsijoille

Data siirtyy työmaaltasi toimistollesi

Congrid Live -palvelu kerää dataa projektiryhmän seurantaa varten. Käytä sitä päätöksenteon tukena.
  • Kaikki tehtävät -näkymä
  • Ilmoita valokuvien avulla
  • Raportit pohjapiirustuksineen
  • Tehtäväsuodattimet
  • Projektin asetukset
  • Ilmoitustuki 
Congrid-Turvallisuustarkastukset-Työkalu-2

Työmaalla tehtävät turvallisuustarkastukset, toimistolla raportit ja analytiikka

Varmista, että kaikki turvallisuusvirheet korjataan ajallaan, ja vähennä onnettomuuksien ja välittömien taloudellisten menetysten riskiä. Seuranta ja raportoiminen kaikista huomion arvoisista asioista on tärkeää riippumatta siitä, minkä kokoinen hanke on tai kuinka nopeasti se valmistuu.

Vie kaikki tärkeät havainnot työmaaraporttiin

Siirrä laatu- ja turvallisuusjohtaminen uudelle tasolle laajemmilla raporteilla. Congrid mahdollistaa johdonmukaisen raportoinnin laajoilla lisätiedoilla ilman ylimääräistä työtä. Kaikki rakentamisen elinkaaren liittyvät raportit löytyvät helposti oikeasta paikasta oikeassa järjestyksessä.
Raportit pohjapiirustuksineen ja valokuvineen

Raportointi on selkeämpää, kun dokumenttien asettelu ja sisältö ovat yhdenmukaisia. Raporttiin liitetty pohjapiirros ja valokuva tarjoavat lisäapua urakoitsijoille ja työntekijöille raporttien löytämisessä. Kuvien sijainti ja muut lisätiedot tuovat lisäarvoa ja helpottavat tiedon löytämistä myöhemmin.

Automaattiset raportit sähköpostiisi

Congridin raportit on kätevin tapa hallita korkealaatuisia rakennusraportteja, ja samalla säästät aikaa. Saat automaattiset raportit työmaalta suoraan projektin osapuolille muutamassa sekunnissa. Tietojen jakaminen on helppoa projektin kaikille osapuolille, eikä sinun tarvitse erikseen tulostaa raportteja tai lähettää sähköpostia.

Löydä uusi tapa hallita rakennusprojekteja

Congrid on ohjelmistokokonaisuus laadun ja turvallisuuden hallintaa varten kaikenlaisia rakennusprojekteja varten. Congrid parantaa laatua ja turvallisuutta maksimoimalla työmaan tuottavuuden ja vähentämällä kustannuksia.
Aloita veloituksetta
Congrid-Tehtävälistat-Työkalu-1