3.5-inch (iPhone 4) - Screenshot 3

TR-mittaus

Markkinoiden helppokäyttöisin työkalu projektien turvallisuustason mittauksiin ja valvontaan.

Haluamme tarjota rakennusprojektien viikoittaisiin turvallisuusmittauksiin työkalun, joka nopeuttaa ja helpottaa mittauksen tekemistä haastavissa olosuhteissa. Tärkeiden havaintojen ja tuloksien dokumentointi käy nopeasti ilman ylimääräistä kirjoittamista. Mobiilityökalun avulla pääsee eroon paperidokumentoinnin työläästä täyttämisestä – kaikki tieto tulee reaaliaikaisesti kaikille projektin osapuolille toimenpidekäsittelyyn.

kpl

Turvallisuusmittausta Congrid järjestelmässä

Nosta projektien turvallisuus uudelle tasolle

Ominaisuudet mobiiliapplikaation turvallisuusmittauksen dokumentointiin:

Räätälöitävät mittauspohjat

Räätälöi turvallisuusmittauksien sisältö vastaamaan yrityksen tai projektien vaatimuksia.
Tarjoamme täysin räätälöitävät mittauspohjat kategorioineen, joita voi jakaa käyttöön kaikille yrityksen projekteille. Niin ikään havaintojen priorisointikertoimet ovat säädettävissä mittauspohjiin.

1
Puutehavainnoit sidottuna alueisiin

Havaintojen kirjaus ei ole koskaan ollut näin helppoa ja nopeaa. Räätälöi projektille valmiiksi aluejako projektin alussa. Pystyt määrittämään alueet hierarkia järjestykseen, mikä auttaa sinua työmaalla löytämään oikean sijaintikuvauksen helposti, ilman ylimääräistä kirjoittamista.

2
3
Valokuvat puutehavainnoista

Valokuvat antavat lisäarvoa dokumentoinnille ja havaintojen korjaukselle. Urakoitsijoiden ei enää tarvitse arpoa paikan päällä puutehavaintojen kuvausta – puute löytyy suoraan valokuvan avulla ja se voidaan korjata turvallisesti kuntoon.

4
Puutehavainnot pohjapiirustuksiin

Kaikki puutehavainnot voidaan kirjata suoraan projektin pohjapiirustuksiin lisätarkenteena. Pohjapiirustus kartat skaalautuvat automaattisesti raporteissa sijainnin mukaisiin järjestyksiin, minkä avulla urakoitsijat löytävät puutteet entistä helpommin työmaalta.

Tutustu Live-palvelun turvallisuusanalytiikan ominaisuuksiin

Tarjoamme laajat ominaisuudet turvallisuuden seurantaan analytiikan avulla. Pystymme räätälöimään turvallisuuden analytiikan seurannan projekti- tai yritystasolla käsillä olevan tarpeen mukaan.

analytiikka congrid