Haluamme luoda rakennustyömaista turvallisimpia työpaikkoja 

Haluamme olla mukana edistämässä rakentamisen kulttuuria, jossa laatu, turvallisuus ja tehokas työskentely ovat yksittäisten tavoitteiden sijaan pysyviä ammattilaisten periaatteita.

image

Startupista markkinajohtajaksi

Aloitimme työmme vuonna 2013 ja tavoitteena oli luoda ammattilaisten käyttöön sellainen laadun ja turvallisuuden hallinnan ohjelmisto, jonka kehityksen näkemys perustuu aitoon kenttätyökokemukseen.

Yli 10 vuoden työn tuloksena Congridista on kasvanut kansainvälisesti merkittävä rakennusalan ohjelmisto, jonka kehitystyö tapahtuu tänäänkin yhteistyössä asiakkaiden kokemusten ja näkemysten kanssa.

Me haluamme panostaa siihen, että ymmärrämme sinun arkeasi rakentajana. Tämä tarina on syntynyt sitä varten, että työsi olisi laadullisesti tuottavampaa, turvallisempaa ja helpompaa.

 

image

Sillanrakentaja, joka yhdistää ammattilaiset

Haluamme toimia sillanrakentajana koko rakennusalan yhteistyölle. Ohjelmistomme on osa kansainvälistä SmartCraft Groupia, jonka muihin ohjelmistobrändeihin kuuluvat sähköalan digitaalinen ohjelmisto EL-VIS ja HomeRun, joka on menestyksekkäästi erikoistunut uudis- ja saneeraushankkeiden toteuttamiseen ja asukasviestintään.

Samanlainen ketteryys, tehokkuus ja yhteistyö ei ole vielä koskaan ollut näin yksinkertaisesti ja helposti mahdollista. Tämä on se työ, jota haluamme määrätietoisesti jatkaa myös tästä eteenpäin. Aina on mahdollisuus innovoida, parantaa ja rakentaa uutta.

 

image

Läpinäkyvyyttä koko tuotantoketjuun

Tämä tarina on olemassa siksi, että haluamme murtaa aiempia käsityksiä ja haastaa ajattelemaan uusia mahdollisuuksia.

Avoimemmalla tiedon jakamisella voimme saavuttaa huomattavia vahvempia yhteisöjä ja tehokkaammin aikaa ja muita resursseja käyttäviä työpaikkoja kaikille rakentajille.

Tulemme joka päivä töihin siksi, että sinulla olisi meidän asiakkaanamme ja kumppaninamme mahdollisuus menestyä omissa päämäärissäsi vieläkin paremmin.

Haluamme tehdä rakennusalasta ja rakennustyömaista niin turvallisia, että jokainen voi tehdä työnsä luottavaisin mielin ilman tapaturmia.

image

Congrid on osa SmartCraft Groupia

SmartCraft on Pohjoismaiden johtava digitaalisten SaaS-ratkaisuiden ja palveluiden toimittaja rakennus-, kuljetus- ja sähköalalle pohjoismaissa.

Konsernimme ohjelmistoilla on yli 115 000 käyttäjää, joiden menestymistä työssään on tukemassa yli 200 asiantuntijaa täällä Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Iso-Britanniassa.

Tutustu lisää SmartCraftiin

image

Tule työskentelemään kanssamme Congridille

Haluaisitko olla mukana rakentamassa ja uudistamassa alan kulttuuria ja toimintatapoja laadukkaammiksi ja turvallisemmiksi? Tutustu työmahdollisuuksiimme ja jätä meille avoin hakemus.

Tutustu lisää uramahdollisuuksiin

image

Kuinka paljon aikaa voisit säästää lisää rakentamiseen asiakkaanamme?

Varaa asiantuntijoiltamme maksuton esittely ja koe veloituksetta itse, miten paljon Congrid voi auttaa sinua jo seuraavassa rakennushankkeessasi.

Varaa ilmainen esittely