3.5-inch (iPhone 4) - Screenshot 7

CongridLITE

Markkinoiden helppokäyttöisin työkalu projektien havaintojen tiedoittamiseen

Haluamme tarjota rakennusprojektien sidoshenkilöille työkalun, mikä nopeuttaa ja helpoittaa havaintojen tiedottamista työntekijöiden ja hankkeen aliurakoitsijoiden suuntaan. Nosta projektin havaintojen ja työtehtävien käsittely aika lyhyemmäksi. CongridLITE rakennusprojektin havainto kirjauksien tiedottamiseen.

Mobiilityökalun kautta pääset eroon raporttien tulostamisesta ja sähköposti lähettämisestä. Havainnot reaaliaikaisesti tiedoksi koko projektin osa-puolten henkilöstölle.

kpl

kohdistettua havaintoa Congrid järjestelmässä

Nosta projektien tiedoittaminen uudelle tasolle

Ominaisuudet mobiiliapplikaation havaintojen tiedoittamiselle:

Havaintojen selaus

Projektin sidoshenkilöt voivat ladata Congrid mobiilisovelluksen CongridLITE käyttöoikeudella. Sidoshenkilöt saavat oikeuden kaikkien heille kohdistettujen havaintojen käsittelyyn. Havaintoja voi selata lista tai pohjapiirustus näkymästä.

Congrid lite_v1
Havaintojen kuittaus

Havainnon toimenpiteen jälkeen sidoshenkilö voi suoraan kirjata CongridLITE työkalun kautta tiedoituksen havainnon korjauksesta. Tämän jälkeen projektin omistaja näkee suoraan Live-palvelun kautta havaintojen tilanteet reaaliaikaisesti.

Congrid lite_v2
Congrid lite_v3
Valokuvat toimenpiteestä

Sidoshenkilö voi ottaa valmiista toimenpiteestä myös valokuvan projektin omistajalle. Valokuvat antavat lisäarvoa projektin turvallisuuden ja laadun dokumentointiin.

Congrid lite_v4
Kommentit toimenpiteeseen

Jos havaintoon liittyy lisäselvitystä, voi sidoshenkilöt kirjoittaa toimenpiteeseen liittyviä kommentteja mitkä edesauttaa havainnon käsittelyä.