Laatutarkastukset

Räätälöity laadunhallinnan prosessi, joka huomioi projektisi erityisvaatimukset.

Congrid-Laatutarkastukset-Työkalu-1

Dokumentoi kaikki projektisi laatutarkastukset suoraan työmaalla, jolloin voit reagoida poikkeamiin nopeasti yksityiskohtaisilla tiedoilla.

Congrid tarjoaa talotekniikka-, linjasaneeraus -ja Infrahankkeisiin valmiit laatumatriisit asiakkaidensa käyttöön.
LUE LISÄÄ
Rakennusvaihe:

- Suunnittelu
- Rakentaminen

Suosittelijat:

- Työmaapäälliköt
- Projektipäälliköt
- Työmaainsinöörit
- Työntekijät
- Laatupäälliköt

Kenelle tarkoitettu:

- Pääurakoitsijoille
- Aliurakoitsijoille
- Valvojille
- Rakennuttajille

Käyttö:

- Työmaalla
- Toimistolla

Data siirtyy työmaaltasi toimistollesi

Congrid Live -palvelu kerää dataa projektiryhmän seurantaa varten. Käytä sitä päätöksenteon tukena.
  • Kaikki tehtävät -näkymä
  • Ilmoita valokuvien avulla
  • Raportit pohjapiirustuksineen
  • Tehtäväsuodattimet
  • Projektin asetukset
  • Ilmoitustuki 
Congrid-Laatutarkastukset-Työkalu-2

Suunnittele, kommunikoi ja hallitse laatutarkastuksia

Ratkaisu on luotu tukemaan prosessinomaista laadunhallintaa. Räätälöi projekti tai yrityskohtainen laadunvarmistusmatriisi tukemaan projektin laadunhallinnan kokonaiskuvaa. Seuraa kokonaisuutta yhden näkymän kautta ja määritä hyväksyntäoikeudet projektisi valvojille tai tilaajaorganisaation vastuuhenkilöille.

Laadunhallinnan onnistuminen vaatii projektin jokaisen työvaiheen jatkuvaa systemaattista tarkastamista. Toistuvan tehtävän ohjauksen avulla voit havaita suuret toistuvat puutteet ja välttää siten mahdollisia laatu- ja turvallisuusongelmia tai ylimääräisiä kustannuksia projektissasi.

Vie kaikki tärkeät havainnot työmaaraporttiin

Siirrä laatu- ja turvallisuusjohtaminen uudelle tasolle laajemmilla raporteilla. Congrid mahdollistaa johdonmukaisen raportoinnin laajoilla lisätiedoilla ilman ylimääräistä työtä. Kaikki rakentamisen elinkaaren liittyvät raportit löytyvät helposti oikeasta paikasta oikeassa järjestyksessä.
Raportit pohjapiirustuksineen ja valokuvineen

Raportointi on selkeämpää, kun dokumenttien asettelu ja sisältö ovat yhdenmukaisia. Raporttiin liitetty pohjapiirros ja valokuva tarjoavat lisäapua urakoitsijoille ja työntekijöille raporttien löytämisessä. Kuvien sijainti ja muut lisätiedot tuovat lisäarvoa ja helpottavat tiedon löytämistä myöhemmin.

Automaattiset raportit sähköpostiisi

Congridin raportit on kätevin tapa hallita korkealaatuisia rakennusraportteja, ja samalla säästät aikaa. Saat automaattiset raportit työmaalta suoraan projektin osapuolille muutamassa sekunnissa. Tietojen jakaminen on helppoa projektin kaikille osapuolille, eikä sinun tarvitse erikseen tulostaa raportteja tai lähettää sähköpostia.

Löydä uusi tapa hallita rakennusprojekteja

Congrid on ohjelmistokokonaisuus laadun ja turvallisuuden hallintaa varten kaikenlaisia rakennusprojekteja varten. Congrid parantaa laatua ja turvallisuutta maksimoimalla työmaan tuottavuuden ja vähentämällä kustannuksia.
Aloita veloituksetta
Congrid-Tehtävälistat-Työkalu-1