3.5-inch (iPhone 4) - Screenshot 1

Laatutarkastukset

Markkinoiden helppokäyttöisin työkalu rakennusprojektien työvaiheiden laadunhallintaan

Haluamme tarjota rakennusprojektien työvaiheiden laatutarkastuksien dokumentointiin työkalun, mikä nopeuttaa ja helpoittaa tarkastuksien tekemistä haastavissa olosuhteissa. Dokumentoi kaikki tärkeät työvaiheet nopeasti ilman ylimääräistä kirjoittamista. Laatu työkalu rakennusprojektin työvaihetarkastuksille, tehtäväsuunnitteluun ja aloituspalaverien dokumentointiin.

Mobiilityökalun kautta pääset eroon paperi dokumentoinnin työläästä täyttämisestä, sekä saat kaiken tiedot reaaliaikaisesti tiedoksi koko projektin osa-puolten henkilöstölle.

kpl

Laatutarkastusta Congrid järjestelmässä

Nosta projektien laadunhallinta uudelle tasolle

Ominaisuudet mobiiliapplikaation laatutarkastuksien dokumentointiin:

Tarkastuksen tyyppi

Projektille vaadittavien tarkastuksien sisällön voi määrittää eri tarkastuksien tyypeille.
Laatutarkastuksissa voi valita halutun tarkastuksen kätevästi ilman kirjoittamista, jolloin kohdennus menee automaattisesti oikeaan sarakkeeseen laadunvarmistusmatriisissa.

Congrid mobiilisovellus - Laatutarkastuksien tyyppi
Työvaihe tarkastukselle

Kohdista tarkastukset työvaiheille. Työvaiheita voi joko määrittää manuaalisesti projektin sisällön mukaan, tai ladata valmiin RATU2014 -laadunvarmistusmateriaalin. Ohjeet sisältävät yli 90 eri työvaiheen tarkastusta ja työvaihetta, ja ne ovat heti ladattavissa projektille käyttöön.

Congrid mobiilisovellus - Laatutarkastuksien työvaiheet
Congrid mobiilisovellus - Laatutarkastus
Tarkastuksiin valmis sisältö vaatimuksille

Työvaiheiden kaikki tärkeät vaatimukset voi tarkastaa nopeasti ja helposti checklist-tarkastuskorteilla. Ulkopuolisen valvojan tai suunnittelijan vaatimuksista voi kirjata helposti muistiinpanot.
Tarkastuksia voidaan kirjata joko valmiilla kysymyslistalla tai tarkastusten yhteydessä määritetyillä vaatimuksilla.

Congrid mobiilisovellus - Laatutarkastuksien kommentointi
Kattavat lisätarkenteet dokumentointiin

Laatutarkastuksien checklist kysymyksiin voi kirjata kommenttia, ottaa todentavia valokuvia oikein tehdyistä suorituksista ja dokumentoida kaikki virheet ja puutteet vastuuyrityksille. Mukanasi on myös kaikki tärkeät dokumentit liittyen työvaiheen vaatimuksiin ja suunnitelmiin.

Tutustu Live-palvelun laadunvarmistusmatriisiin

Laadunvarmistus lähtee aina suunnittelemalla kokonaisuus projekti organisaation kesken. Laadunvarmistuksella takaamme, että jokaisen projektin työvaihe hoidetaan oikeiden toimintatapojen ja sääntöjen mukaisesti. Tutustu laadunvarmistusmatriisiin.

laadunvarmistumatriisi congrid