Kulttuuri

Tutustu yrityskulttuuriimme

Tiimifilosofiamme

Kunnioitus

Mistä on työn merkityksellisyys tehty? Me Congridilla uskomme vahvasti siihen, että työn merkityksellisyys syntyy onnellisista ja motivoituneista työntekijöistä sekä jatkuvasta kunnioituksesta toisiamme kohtaan – niin yksilöinä kuin asiantuntijoinakin. Meidän työskentelytapamme on aina perustunut avoimeen ja läpinäkyvään kulttuuriin, jossa jokainen otetaan lämpimästi vastaan omana itsenään. Emme tukeudu keskijohtoon, vaan olemme rakentaneet kulttuurin, jossa omalla asiantuntemuksella on isompi painoarvo kuin tittelillä.
Congrid_culture_1
Support

Auttaminen

Arvostamme työkulttuuria, jossa kollegalta saa aina kysyä. Jos vastausta ei löydy kollegalta kysymällä, selvitetään se yhdessä tutkimalla. Koskaan ei ole liian kiire auttaa ympärillä olevia ihmisiä – oli ongelma sitten miten pieni tai monimutkainen tahansa. Meille on tärkeää mennä eteenpäin yhdessä!

Itseohjautuvuus

Me olemme rakentaneet kulttuurin, joka todella pohjautuu yksilöiden ja tiimien itseohjautuvuuteen sekä autonomiaan. Emme halua rakentaa hierarkiaa vain sen itsensä takia, vaan työskentelemme organisaatiossa, jota ohjaa yli 20 alansa asiantuntijaa. Meillä et törmää tiiminvetäjiin, jotka käyttävät työaikansa muiden paimentamiseen. Sen sijaan kohtaat itsenäisiä oman työnsä johtajia, jotka vievät intohimoisesti Congridiä yhdessä eteenpäin.
Congrid - Respect
oskars

Tiimityö

Congrid on työpaikka, jossa on ihan mahtavaa työskennellä! Luottamus, avoimuus sekä saumaton yhteistyö mahdollistavat hyvän ilmapiirin. Ylläpitääksemme kaikkea tätä järjestämme useita tiimitapahtumia, eeppisiä kesä- ja joulujuhlia, asiakasvierailuja ja paljon muuta. Kannustamme congridlaisia viettämään myöskin työn ulkopuolista aikaa mahdollisten yhteisten intressien ympärillä: meillä jokaisen on mahdollista perustaa Congrid-klubi, ja jo hyvinkin pienellä jäsenmäärällä pääsee yrityksen sponsoroinnin piiriin.
Tutustu Oskariin

Intohimonani on oppia lisää ja kehittää koko toimialaa eteenpäin, jossa voin todella vaikuttaa siihen, mihin suuntaan ala menee. Myynnissä työskenteleminen on tarjonnut minulle uusia tapoja auttaa ihmisiä menestymään liiketoiminnassaan. Oppiminen alan parhailta ihmisiltä ja kyky auttaa heitä motivoi minua paljon.

Moikkaa Petriä

Työskentelen Suomen myyntitiimissä. Minulle on kunnia olla osa tätä joukkuetta, joka on mukana kehittämässä koko toimialaa oikeaan suuntaan. On ollut hienoa nähdä, kuinka ohjelmistomme käyttö on helpottanut asiakkaidemme päivittäistä työtä. Rakennusala menee koko ajan digitaalisempaan suuntaan, mikä johtaa parempien ratkaisujen tarjoamiseen.

Vaihda ajatuksia Timon kanssa

Olen yksi Congridin perustajista. Minun intohimoni on kasvattaa Congridista hyvä yritys, jossa ihmiset voivat tuntea olonsa turvalliseksi ja luottaa toisiinsa. Ihmiset tekevät yrityksen, ja siksi yrityksemme on arvostetuin kumppani asiakkaillemme.

Juttele Poolan kanssa

Koen olevani melko etuoikeutetussa asemassa, sillä saan työkseni viettää aikaa meidän mahtavien ihmisten kanssa! Toimin siis Congridin ”HR-osastona”, ja itselleni on tärkeää, että työntekijämme ovat onnellisia meillä, kokevat onnistumisia tehtävissään sekä saavat tarvittavaa tukea, samalla kun yrityksenä kehitymme ja menemme eteenpäin. Olemme rakentaneet kulttuurimme avoimuuden, luottamuksen ja autonomian pohjalle. Työssäni huolehdinkin, että samat asiat toteutuvat myös tulevaisuudessa.