Congrid yhteistyökumppani Rakennusteollisuus RT

TURVALLISUUS KAMPANJA 2019

TURVALLISUUSHAVAINTO-TYÖKALU YRITYKSELLESI ILMAISEKSI

Rakennusteollisuus RT ja Congrid haluavat tänäkin vuonna sitouttaa yrityksiä siihen, että yrityksissä tehdään ahkerasti turvallisuushavaintoja ja vaaratilanneilmoituksia. Tähän yritykset tarvitsevat työkaluja.

Tärkeintä ei kuitenkaan ole se, millä välineellä havaintoja ryhdytään tekemään, vaan myönteinen asenne niiden tekemiseen. Digitaalista sovellusta on kuitenkin huomattavasti helpompi hallita ja käyttää, kuin perinteisiä paperisia vihkoja tai lappuja.

 

Jotta palautteet saadaan myös hyödynnettyä tehokkaasti, tehdyt vaaratilanneilmoitukset ja turvallisuushavainnot tulee käsitellä yhteisesti esimerkiksi viikoittain työpaikan tuotantopalaverissa. Kaikki ne vaaratilanneilmoitukset ja turvallisuushavainnot, joissa havaituista poikkeamista seurauksena olisi voinut olla työpaikkakuolema tai vakava loukkaantuminen, tulee yritystasolla koota yhteen, analysoida ja laatia sekä toimeenpanna niiden edellyttämät korjaavat toimenpiteet. Riskit saadaan hallintaan, kun johto valvoo ja varmistaa, että korjaavat toimenpiteet työpaikoilla varmasti myös toteutetaan.

Lisätietoa

Voit lukea blogistamme lisää siitä, miksi työturvallisuushavaintojen teko on tärkeää myös sinun yrityksellesi ja minkä vuoksi ne kannattaa taltioida digitaaliseen muotoon.

LUE BLOGI KIRJOITUS

Ota yhteyttä

Congrid logo

Sähköposti: myynti@congrid.fi

Puhelin: 044 7167 208