HomeRun-integraatio

Hallinnoi asiakkaiden korjaustoimenpiteitä tehokkaammin

HomeRun Asukastarkastukset - työkalumme avulla digitalisoit asukastarkastuksesi aina muuttotarkastuksista takuutarkastuksiin

HomeRun tarjoaa kattavan ratkaisun asukastarkastusten hallintaan. Voitte aikatauluttaa tarkastukset vaivatta, lähettää tiedotteet ja kerätä havainnot suoraan järjestelmään. Tämä mahdollistaa havaintojen seuraamisen reaaliaikaisesti ja samalla varmistat, että kaikki tarvittavat toimenpiteet tulevat tehdyiksi. Rajapinnan avulla havainnot on helppo siirtää suoraan Congridiin.

Miten rajapinta toimii projektillasi?

HomeRun-havaintoilmoitusten käsittely on mahdollista siirtää Congrid-ohjelmistoon. Kun tarvittavat toimenpiteet on suoritettu, tieto kulkee reaaliaikaisesti takaisin HomeRun-ohjelmistoon.
 • 1

  Rajapinnan aktivointi

  Me autamme sinua rajapinnan nopeassa käyttöönotossa. Laaja ohjekirjasto auttaa pääsemään alkuun ratkaisun käyttämisessä.

 • 2

  Havintojen jakaminen

  Jaa haluamasi havainnot helposti HomeRunin ja Congridin välillä.

 • 3

  Havaintojen tilannepäivitys

  Välitä asiakkaalle reaaliaikainen tieto havaintojen tilanteesta suoraan projektin urakoitsijoilta.

 • 4

  Hyväksyntä asiakkaalta

  Suoritusten jälkeen asiakas hyväksyy toimenpiteet toteutetuiksi ja hyväksytyiksi HomeRun-ohjelmiston avulla.

Digitaalinen palvelukokemus koko hankkeen ajaksi

Palvele asiakkaitasi ja digitalisoi koko hanke luovutukseen sekä vuosi- ja takuukorjauksiin saakka. HomeRunilla automatisoit turhan manuaalisen työn myös luovutuksessa ja takuuaikana kerättävistä vika- ja puutehavainnoista
Congrid-web-2024
HomeRun-Asukastarkastukset-2024

Integraatio tarjoaa väylän kaikkien asiakkaiden havaintojen hallinnointiin Congrid-ohjelmiston avulla.

Asukkaat ilmoittavat havainnot suoraan digitaalisesti Live-palvelussa. Voit käsitellä havainnot helposti ja vastuuttaa korjaukset haluamallasi tavalla hyödyntäen Congrid-ohjelmistoa korjausten hallinnassa. Kun korjaukset on suoritettu, asiakas voi omalla laitteellaan kuitata korjaukset hyväksytyiksi digitaalisella allekirjoituksella.

Saat rajapinnan käyttöösi vuorokauden kuluessa tilauksesta

Tilaa rajapinta helposti käyttöösi oheisen lomakkeen kautta. Saat rajapinnan käyttöösi 24 tunnin kuluessa (arkisin). Ilmoitamme sinulle, kun yhteys on kytkettävissä päälle. Meiltä saat myös tarvittavat ohjeet.

HomeRun on uudis- ja korjausrakentamisen ohjelmisto, jolla hallitset projektisi digitaalisesti aloituksesta takuuajan päättymiseen asti.

Ota yhteyttä:
+358 50 436 0660

Homerun.net