Havainnot – Virheet ja puutteet

Markkinoiden helppokäyttöisin työkalu projektien havaintojen kirjaukseen ja valvontaan.

Tarjoamme rakennusprojektien havaintojen kirjaukseen työkalun, joka nopeuttaa ja helpottaa havaintojen dokumentointia haastavissa olosuhteissa. Dokumentoi kaikki tärkeät virheet ja puutteet nopeasti ilman ylimääräistä kirjoittamista. Havaintotyökalua voi käyttää rakennusprojektin työlistoihin, itselleluovutukseen sekä reklamaatioliitteiden dokumentointiin.

Käyttämällä mobiilityökalua työläs paperidokumentointi jää taakse. Kaikki tieto on reaaliaikaisesti koko projektin osapuolten tiedossa.

kpl

Havaintoa Congrid-järjestelmässä

Nosta projektien laadunhallinta uudelle tasolle

Ominaisuudet mobiiliapplikaation havaintojen dokumentointiin:

Havaintolistat

Kirjaa kaikki projektin havainnot listojen avulla. Listojen kautta pystyt hahmottamaan jokaisen projektin eri havaintokirjauksien dokumentaation sekä sen, mihin kategoriaan havainnot kuuluvat. Listojen avulla toimenpiteet on helppo tiedottaa nopeasti eteenpäin.

Congrid mobiilisovellus - Havaintolistat
Kohdista vastuuyritykselle

Kohdista havainnot sille vastuuyritykselle, joka ottaa tehtävän hoitaakseen. Vastuuyrityksille voi määrittää suoraan yhteyshenkilöt, jotka saavat suoraan ilmoitukset havainnoista sähköpostiin tai Congrid-mobiilisovellukseen.

Congrid mobiilisovellus - Havaintojen vastuuyritys
Congrid mobiilisovellus - Havaintojen kirjaus pohjapiirustukseen
Valokuvat ja pohjapiirustus merkinnät havainnoista

Kaikki puutehavainnot voidaan kirjata suoraan projektin pohjapiirustuksiin valokuvineen. Pohjapiirustus kartat skaalautuvat automaattisesti raporteissa sijainnin mukaisiin järjestyksiin, minkä avulla urakoitsijat löytävät puutteet entistä helpommin työmaalta.

Congrid mobiilisovellus - Havaintojen kuvaukset
Kuittaa havaintoja suoritetuiksi tai palauta korjaukseen

Varmista että kaikki havainnot tulevat varmasti kuntoon oikea-aikaisesti. Voit suodattaa havaintoja tilan, vastuuyrityksen ja kirjaajan mukaan. Jos homma ei ole tehty vaatimuksien mukaisesti, voit palauttaa havainnot uudestaan käsittelyyn.

Tutustu CongridLITE mobiilisovellus työkaluun

Tarjoamme havaintojen tiedoittamiseen oman mobiilisovellus työkalun projektin työntekijöille ja aliurakoitsijoille. Pysy ajantasalla havaintojen korjauksista ja seuraa Live-palvelun kautta projektin etenemistä.

Congrid mobiilisovellus - CongridLITE