Dokumentit ja suunnitelmat

Kaikki projektisi tärkeät suunnittelu- ja projektidokumentit aina mukana

Congrid-Dokumentit-Suunnitelmat-Työkalu-1

Tehosta työaikaasi ajantasaisella tiedolla, jota voit kuljettaa mukanasi, ja vältä ylimääräisiä tiedonhakureissuja työmaan ja toimiston välillä. Congridin avulla jokainen pystyy selaamaan projektiin tai työvaiheeseen kohdistettuja dokumentteja ja suunnitelmia helposti suoraan työmaalla.

Rakennusvaihe:

- Suunnittelu
- Rakentaminen
- Ylläpito

Suosittelijat:

- Työmaapäälliköt
- Valvojat
- Suunnittelijat
- Projektipäälliköt
- Työmaainsinöörit
- Työntekijät
- Laatupäälliköt
- Turvallisuuspäälliköt

Kenelle tarkoitettu:

- Pääurakoitsijoille
- Aliurakoitsijoille
- Valvojille

Käyttö:

- Työmaalla
- Toimistolla

Data siirtyy työmaaltasi toimistollesi

Congrid Live -palvelu kerää dataa projektiryhmän seurantaa varten. Käytä sitä päätöksenteon tukena.
  • Kaikki tehtävät -näkymä
  • Ilmoita valokuvien avulla
  • Raportit pohjapiirustuksineen
  • Tehtäväsuodattimet
  • Projektin asetukset
  • Ilmoitustuki
Congrid-Dokumentit-Suunnitelmat-Työkalu-3

Reaaliaikaiset pohjapiirustukset ovat aina saatavissa yhdessä paikassa

Congridin pohjapiirustukset ovat kätevin tapa hallita rakennusdokumentaatiota. Voit seurata havaintoja reaaliaikaisesti, olitpa missä tahansa. Helposti kannettavien pohjapiirrosten avulla voit jakaa tietoja missä tahansa digitaalisessa muodossa. Koska helppokäyttöisiä PDF-malleja voidaan käyttää offline-tilassa, sinulla on aina ajan tasalla olevat suunnitelmat kaikille osapuolille.

Vie kaikki tärkeät havainnot työmaaraporttiin

Siirrä laatu- ja turvallisuusjohtaminen uudelle tasolle laajemmilla raporteilla. Congrid mahdollistaa johdonmukaisen raportoinnin laajoilla lisätiedoilla ilman ylimääräistä työtä. Kaikki rakentamisen elinkaaren liittyvät raportit löytyvät helposti oikeasta paikasta oikeassa järjestyksessä.
Raportit pohjapiirustuksineen ja valokuvineen

Raportointi on selkeämpää, kun dokumenttien asettelu ja sisältö ovat yhdenmukaisia. Raporttiin liitetty pohjapiirros ja valokuva tarjoavat lisäapua urakoitsijoille ja työntekijöille raporttien löytämisessä. Kuvien sijainti ja muut lisätiedot tuovat lisäarvoa ja helpottavat tiedon löytämistä myöhemmin.

Automaattiset raportit sähköpostiisi

Congridin raportit on kätevin tapa hallita korkealaatuisia rakennusraportteja, ja samalla säästät aikaa. Saat automaattiset raportit työmaalta suoraan projektin osapuolille muutamassa sekunnissa. Tietojen jakaminen on helppoa projektin kaikille osapuolille, eikä sinun tarvitse erikseen tulostaa raportteja tai lähettää sähköpostia.

Löydä uusi tapa hallita rakennusprojekteja

Congrid on ohjelmistokokonaisuus laadun ja turvallisuuden hallintaa varten kaikenlaisia rakennusprojekteja varten. Congrid parantaa laatua ja turvallisuutta maksimoimalla työmaan tuottavuuden ja vähentämällä kustannuksia.
Aloita veloituksetta
Congrid-Tehtävälistat-Työkalu-1