CongridLITE®

Kaikki projektin osapuolet mukaan työmaan viestintään ja tiedonkulkuun

Congrid-Lite-Työkalu-1

CongridLITE®-ratkaisun avulla rakentamisen ketju osallistetaan mukaan edistämään alan laatu- ja turvallisuuskulttuuria sekä parantamaan eri sidosryhmien välistä yhteistyötä.

Rakennusvaihe:

- Rakentaminen
- Viimeistely

Suosittelijat:

- Aliurakoitsijan työnjohto
- Työntekijät

Kenelle tarkoitettu:

- Pääurakoitsijoille
- Aliurakoitsijoille

Käyttö:

- Työmaalla
- Toimistolla

Data siirtyy työmaaltasi toimistollesi

Congrid Live -palvelu kerää dataa projektiryhmän seurantaa varten. Käytä sitä päätöksenteon tukena.
  • Kaikki tehtävät -näkymä
  • Ilmoita valokuvien avulla
  • Raportit pohjapiirustuksineen
  • Tehtäväsuodattimet
  • Projektin asetukset
  • Ilmoitustuki 
Congrid-Lite-Työkalu-2

Reaaliaikainen tieto kaikkien osapuolten kanssa

Tehtävät voidaan jakaa projektin osapuolten saataville, eikä niistä tarvitse tulostaa raportteja tai lähettää niitä sähköpostilla. Havaintojen reaaliaikainen kuittaaminen ja toteutettujen toimenpiteiden valokuvaaminen lisäävät projektien turvallisuutta ja parantavat laatudokumentaatiota. Ratkaisun ansiosta aliurakoitsijat ja työntekijät voivat hallita omia tehtäviään ja tiedottaa hankkeen päävetäjälle, että vaadittavat toimenpiteet on hoidettu ajallaan kuntoon.

Kaikki projektit voivat hyödyntää CongridLITE®-ratkaisua veloituksetta.

Vie kaikki tärkeät havainnot työmaaraporttiin

Siirrä laatu- ja turvallisuusjohtaminen uudelle tasolle laajemmilla raporteilla. Congrid mahdollistaa johdonmukaisen raportoinnin laajoilla lisätiedoilla ilman ylimääräistä työtä. Kaikki rakentamisen elinkaaren liittyvät raportit löytyvät helposti oikeasta paikasta oikeassa järjestyksessä.
Raportit pohjapiirustuksineen ja valokuvineen

Raportointi on selkeämpää, kun dokumenttien asettelu ja sisältö ovat yhdenmukaisia. Raporttiin liitetty pohjapiirros ja valokuva tarjoavat lisäapua urakoitsijoille ja työntekijöille raporttien löytämisessä. Kuvien sijainti ja muut lisätiedot tuovat lisäarvoa ja helpottavat tiedon löytämistä myöhemmin.

Automaattiset raportit sähköpostiisi

Congridin raportit on kätevin tapa hallita korkealaatuisia rakennusraportteja, ja samalla säästät aikaa. Saat automaattiset raportit työmaalta suoraan projektin osapuolille muutamassa sekunnissa. Tietojen jakaminen on helppoa projektin kaikille osapuolille, eikä sinun tarvitse erikseen tulostaa raportteja tai lähettää sähköpostia.

Löydä uusi tapa hallita rakennusprojekteja

Congrid on ohjelmistokokonaisuus laadun ja turvallisuuden hallintaa varten kaikenlaisia rakennusprojekteja varten. Congrid parantaa laatua ja turvallisuutta maksimoimalla työmaan tuottavuuden ja vähentämällä kustannuksia.
Aloita veloituksetta
Congrid-Tehtävälistat-Työkalu-1