Congrid yhteistyöhön Constin kanssa

Consti valitsi Congridin kumppanikseen rakennustyömaidensa laadun- ja työturvallisuuden hallintaan.

Consti valitsi Congridin kumppanikseen rakennustyömaidensa laadun- ja työturvallisuuden hallintaan.

Consti on yksi Suomen johtavista korjausrakentamiseen ja taloteknisiin palveluihin keskittyneistä yhtiöistä. Se tarjoaa kattavasti korjausrakentamisen ja talotekniikan sekä valikoidusti uudisrakentamisen palveluita taloyhtiöille, yrityksille ja sijoittajille sekä julkiselle sektorille Suomen kasvukeskuksissa.

Osa Constin työmaista käyttää Congrid-järjestelmää. Sopimus mahdollistaa Congrid-ohjelmiston käytön kaikkien Constin hankkeiden laadun- ja turvallisuuden hallintaan ja seurantaan. Tämä sopimus on merkittävä avaus Congridille korjausrakentamisen saralla

”Congrid on meille yksi harvoista järjestelmistä, jonka työmaat ovat halunneet ottaa käyttöön. Työpäälliköiltä ja työnjohtajilta on jopa tullut pyyntöjä järjestelmän hankintaan, sillä se virtaviivaistaa heidän työpäiviään ja auttaa parantamaan projektinhallintaa”, kertoo Samu Siltala, Consti Talotekniikan hankinta- ja kehitysjohtaja.

SmartCraftin tytäryhtiö Congrid tarjoaa kattavan alustan rakennushankkeiden laadun- ja turvallisuuden hallintaan rakennusalan ammattilaisille. Sopimus Constin kanssa osoittaa, että SmartCraftin ohjelmistot auttavat asiakkaita myös korjausrakentamisen segmentissä.

”Meillä on vahva jalansija Suomen rakennusmarkkinoilla, sillä useat merkittävät rakennusyritykset käyttävät SmartCraftia laatu- ja turvallisuustyössään. Sopimus Constin kanssa vahvistaa asemaamme entisestään ja osoittaa, että olemme toimialan edelläkävijöitä. Yhteistyön avulla laajennamme tarjoomaamme myös korjausrakentamiseen”, sanoo Gustav Line, SmartCraftin toimitusjohtaja.

Lisätietoa:

Gustav Line, toimitusjohtaja, SmartCraft ASA
+47 952 671 04
gustav.line@smartcraft.no 

Esa Korkeela, toimitusjohtaja, Consti Oyj
+358 40730 8568
esa.korkeela@consti.fi