BIM VIEWER

BIM-mobiilisovellus jokaiselle rakennustyömaalle. Sovellus on helppokäyttöinen, ja se sisältää ainoastaan tarvittavat ominaisuudet, jotka mahdollistavat tehokkaan tuotannonhallinnan suunnitelmien tarkastelussa.

Tuottaako yksityiskohtien hahmottaminen pohjapiirustuksista vaikeuksia?

BIM Viewer on työkalu, joka on tarpeen jokaisella työmaalla. Työkalun avulla työntekijöiden, mestarien ja valvojien on helpompi saada kokonaiskuva rakenteista. Heidän on myös helpompi saada käsitys siitä, miten putket ohittavat toisensa talotekniikkasuunnitelmassa. Sovellusta on helppo käyttää, ja se sisältää vain tarvittavat ominaisuudet.

Pääset 3D-näkymään vain muutamalla napsautuksella.

On todella turhauttavaa, jos 3D-mallin tiettyyn sijaintiin pääseminen kestää useamman minuutin. BIM Viewer hyödyntää projektin aluejakoasetusta, jonka kautta pääset haluamaasi sijaintiin mallissa vain muutamalla napsautuksella. Käytä työaikasi tuottavaan työhön sen sijaan, että käyttäisit sen 3D-mallissa harhailuun.

BIM Viewer sisältää kaikki ominaisuudet, joita oikeasti tarvitset

Helppo käyttää

Hyvän sovelluksen käyttöliittymä on selkeä ja helppokäyttöinen, eikä sisällä lisäarvoa tuottamattomia ominaisuuksia. Olemme luoneet rakennusalalle BIM-sovelluksen, jota jokainen työntekijä osaa varmasti käyttää.

Nopea ottaa käyttöön

Lataa projektin IFC-tiedosto Congrid Live -palveluun. Linkitä projektisi aluejako BIM-mallien sijainteihin, jotta pääset työmaalla navigoimaan 3D-mallissa todella nopeasti

Joysticks

Liiku 3D-mallissa helposti joystickien avulla. Jos olet joskus pelannut pleikkarilla tai Xboxilla, osaat jo valmiiksi käyttää niitä.

iphone_6plus background

Valitse 3D-mallit

Valitse 3D-mallit, joita haluat tarkastella samanaikaisesti. Voit valita esimerkiksi seuraavista: Arkkitehti, Lämmitys, Vesijohdot ja Ilmastointi.

Suodata objekteja

Valikossa voit suodattaa yhdessä paikassa kaikki haluamasi objektin rakenteet. Voit myös piilottaa objekteja napsauttamalla niitä 3D-näkymässä.

Pohjapiirustukset ja 3D-mallit

Voit tarkastella projektisi pohjapiirustuksia ja 3D-mallia samaan aikaan samalta näytöltä. Voit muuttaa näytön kokoa pohjapiirustuksen tai 3D-mallin mukaan.

Näin pääset alkuun

Sovi ilmaisesta demosta Congridin myynnin kanssa, ja aloita ilmainen kokeilujakso projektillasi.

Varaa esittely

Sovi myyntitiimimme kanssa aika esittelylle, niin pääset tutustumaan kaikkiin sovelluksen ominaisuuksiin.

Onnistu projektissasi Congridin avulla

Säästät 30 % aikaa vanhoihin tuotantokäytäntöihin verrattuna. Voit jakaa tietoa nopeammin projektin kaikille osapuolille koko tuotantoprosessin ajan, mikä puolestaan vähentää virheiden mahdollisuutta.