Betonointipöytäkirja

Valvo betonirakenteiden laatua ja tee rakennuksen elinkaaren dokumentaatiosta entistä tehokkaampaa.

Betonointipöytäkirja_1_Main

Valualueiden rajaus suunnitelmiin, työn suunnitelman ja toteuman seuranta, laatutarkastukset osaksi betonointityön toteumaa. Congridin ratkaisu muotoilee betonista tulevaisuuden valttikortin.

Rakennusvaihe:

- Rakentaminen
- Viimeistely

Suosittelijat:

- Työmaapäälliköt
- Projektipäälliköt
- Työmaainsinöörit

Kenelle tarkoitettu:

- Pääurakoitsijoille

Käyttö:

- Työmaalla
- Toimistolla

Data siirtyy työmaaltasi toimistollesi

Congrid Live -palvelu kerää dataa projektiryhmän seurantaa varten. Käytä sitä päätöksenteon tukena.
  • Kaikki tehtävät -näkymä
  • Ilmoita valokuvien avulla
  • Raportit pohjapiirustuksineen
  • Tehtäväsuodattimet
  • Projektin asetukset
  • Ilmoitustuki
Betonointipöytäkirja_2_Main

Entistä parempi ennustaminen, tiedonkulku ja yhteistyö eri osapuolten välillä

Betonointipöytäkirja parantaa läpinäkyvyyttä ja parantaa laadunhallintaa työmailla. Ratkaisu on tarkoitettu betonoitavien rakenteiden suunnitteluun, todentamiseen ja työvaiheiden seurantaan.
Betonointipöytäkirjaan voidaan liittää työvaiheiden valokuvat, valualueen kuormakirjat ja laatutarkastukset, jolloin ne muodostavat osan dokumentaatiota.

Vie kaikki tärkeät havainnot työmaaraporttiin

Siirrä laatu- ja turvallisuusjohtaminen uudelle tasolle laajemmilla raporteilla. Congrid mahdollistaa johdonmukaisen raportoinnin laajoilla lisätiedoilla ilman ylimääräistä työtä. Kaikki rakentamisen elinkaaren liittyvät raportit löytyvät helposti oikeasta paikasta oikeassa järjestyksessä.
Raportit pohjapiirustuksineen ja valokuvineen

Raportointi on selkeämpää, kun dokumenttien asettelu ja sisältö ovat yhdenmukaisia. Raporttiin liitetty pohjapiirros ja valokuva tarjoavat lisäapua urakoitsijoille ja työntekijöille raporttien löytämisessä. Kuvien sijainti ja muut lisätiedot tuovat lisäarvoa ja helpottavat tiedon löytämistä myöhemmin.

Automaattiset raportit sähköpostiisi

Congridin raportit on kätevin tapa hallita korkealaatuisia rakennusraportteja, ja samalla säästät aikaa. Saat automaattiset raportit työmaalta suoraan projektin osapuolille muutamassa sekunnissa. Tietojen jakaminen on helppoa projektin kaikille osapuolille, eikä sinun tarvitse erikseen tulostaa raportteja tai lähettää sähköpostia.

Löydä uusi tapa hallita rakennusprojekteja

Congrid on ohjelmistokokonaisuus laadun ja turvallisuuden hallintaa varten kaikenlaisia rakennusprojekteja varten. Congrid parantaa laatua ja turvallisuutta maksimoimalla työmaan tuottavuuden ja vähentämällä kustannuksia.
Aloita veloituksetta
Congrid-Tehtävälistat-Työkalu-1