Asiakkaat

Lue asiakaskokemuksista, jotka mullistavat rakennusalan.
Reference-logos-Congrid 2020

Congrid – rakennushallinnan uusi taso

Maru Betoonitööd OÜ alkoi käyttää Congrid-järjestelmää Viron taideakatemian uuden opintorakennuksen rakentamisen yhteydessä, kun havaittiin tarve hallita projektia digitaalisin menetelmin. Yhteistyö vei projektin johtamisen ja rakennushallinnan aivan uudelle tasolle, ja siitä lähtien Congrid on ollut projekteissa päivittäin käytettävä digitaalinen työkalu.
Tutustu asiakastarinaan
Congrid-Cobab-squere
Maru Betoonitööd web
cobab_logo_congrid

Digitaalinen rakentamisen aikainen dokumentointi – Enköping ehti Ruotsissa ensin

Rakennusalalla Ruotsissa on jo pitkään puhuttu työmaiden digitalisoinnista, joka on kuitenkin antanut odottaa itseään. Rakentajille on kyllä tarjolla joitakin yksittäisiä ratkaisuja, mutta koko rakennusprosessin digitalisointi on ollut mahdotonta.
Tutustu asiakastarinaan
Bonava_logo-200x100

Bonava haluaa uudistaa rakennusalaa yhteistyössä Congridin kanssa

Bonavan Tom Helenius ja Olli Niemelä toivovat, että suurempien rakennusliikkeiden lisäksi myös pienemmät yritykset sekä aliurakoitsijat ottaisivat Congrid-sovelluksen käyttöönsä. Näin tieto liikkuisi avoimemmin kaikkien osapuolten välillä ja rakennusala uudistuisi pitkällä tähtäimellä.
Tutustu asiakastarinaan
Congrid-wsp-squere
Congrid-Bonava-squere
wsp

Congrid tuo tiedon helposti jaettavaksi

WSP Finland on monialainen asiantuntijayritys, joka tarjoaa rakennuttajalle kaikki rakentamiseen liittyvät palvelut samasta paikasta. Rakennustuotannon turvallisuuden ja laadun hallintaan WSP käyttää Congrid-ohjelmistoa. Pilvipohjaisen ohjelmiston avulla kaikki tärkeä data on tallessa samassa paikassa sekä helposti jaettavissa.
Tutustu asiakastarinaan

Löydä uusi tapa hallita rakennusprojekteja

Congrid on ohjelmistokokonaisuus laadun ja turvallisuuden hallintaa varten kaikenlaisia rakennusprojekteja varten. Congrid parantaa laatua ja turvallisuutta maksimoimalla työmaan tuottavuuden ja vähentämällä kustannuksia.
Aloita veloituksetta
Congrid-Tehtävälistat-Työkalu-1