ASIAKASTARINAT

Bonava_logo

Bonava haluaa uudistaa rakennusalaa yhteistyössä Congridin kanssa

Bonavan Tom Helenius ja Olli Niemelä toivovat, että suurempien rakennusliikkeiden lisäksi myös pienemmät yritykset sekä aliurakoitsijat ottaisivat Congrid-sovelluksen käyttöönsä. Näin tieto liikkuisi avoimemmin kaikkien osapuolten välillä ja rakennusala uudistuisi pitkällä tähtäimellä.

wsp

Congrid tuo tiedon helposti jaettavaksi

WSP Finland on monialainen asiantuntijayritys, joka tarjoaa rakennuttajalle kaikki rakentamiseen liittyvät palvelut samasta paikasta. Rakennustuotannon turvallisuuden ja laadun hallintaan WSP käyttää Congrid-ohjelmistoa. Pilvipohjaisen ohjelmiston avulla kaikki tärkeä data on tallessa samassa paikassa sekä helposti jaettavissa.

Congrid-customer-Cobab
cobab_logo_congrid

Digitaalinen rakentamisen aikainen dokumentointi – Enköping ehti Ruotsissa ensin

Rakennusalalla Ruotsissa on jo pitkään puhuttu työmaiden digitalisoinnista, joka on kuitenkin antanut odottaa itseään. Rakentajille on kyllä tarjolla joitakin yksittäisiä ratkaisuja, mutta koko rakennusprosessin digitalisointi on ollut mahdotonta.  Norrtäljestä lähtöisin oleva rakennusyritys Cobab on ensimmäisenä ottanut käyttöön ratkaisun, joka on jo mullistanut rakentamisen Suomessa.

Etsitkö kumppania rakentamisen laadun ja turvallisuuden hallintaan?