Analytiikka

Dataan perustuva päätös kokonaistilanteeseen pohjautuen

Yritysanalytiikka_1_Main

Rakennusvaihe:

- Rakentaminen

Suosittelijat:

- Työmaapäälliköt
- Projektipäälliköt
- Projekti-insinöörit

Kenelle tarkoitettu:

- Pääurakoitsijat

Käyttö:

- Toimistolla

Data siirtyy työmaaltasi toimistollesi

Congrid Live -palvelu kerää dataa projektiryhmän seurantaa varten. Käytä sitä päätöksenteon tukena.
  • Kaikki tehtävät -näkymä
    Ilmoita valokuvien avulla
    Raportit pohjapiirustuksineen
  • Tehtäväsuodattimet
    Projektin asetukset
    Ilmoitustuki
Yritysanalytiikka_2_Main

Läpinäkyvää tiedonjakamista sekunneissa

Ei enää toistuvaa kirjoittamista tai tarpeettomia vaiheita –ohjelmisto tukee tehtävien jatkuvaa valvontaa. Voit seurata edistymistä reaaliajassa ja tehdä päätöksiä datan perusteella. Seuraa kehitystä kokouksissa, ja tee nopeita päätöksiä projektin eteenpäin viemiseksi. Täydellinen ratkaisu nollavirheluovutuksiin ja laadunvalvontaan rakennusprojekteissa. Kerää havaintoja koko projektin elinkaaren ajalta, ja vie oppiminen käytäntöön.

Vie kaikki tärkeät havainnot työmaaraporttiin

Siirrä laatu- ja turvallisuusjohtaminen uudelle tasolle laajemmilla raporteilla. Congrid mahdollistaa johdonmukaisen raportoinnin laajoilla lisätiedoilla ilman ylimääräistä työtä. Kaikki rakentamisen elinkaaren liittyvät raportit löytyvät helposti oikeasta paikasta oikeassa järjestyksessä.
Raportit pohjapiirustuksineen ja valokuvineen

Raportointi on selkeämpää, kun dokumenttien asettelu ja sisältö ovat yhdenmukaisia. Raporttiin liitetty pohjapiirros ja valokuva tarjoavat lisäapua urakoitsijoille ja työntekijöille raporttien löytämisessä. Kuvien sijainti ja muut lisätiedot tuovat lisäarvoa ja helpottavat tiedon löytämistä myöhemmin.

Automaattiset raportit sähköpostiisi

Congridin raportit on kätevin tapa hallita korkealaatuisia rakennusraportteja, ja samalla säästät aikaa. Saat automaattiset raportit työmaalta suoraan projektin osapuolille muutamassa sekunnissa. Tietojen jakaminen on helppoa projektin kaikille osapuolille, eikä sinun tarvitse erikseen tulostaa raportteja tai lähettää sähköpostia.

Löydä uusi tapa hallita rakennusprojekteja

Congrid on ohjelmistokokonaisuus laadun ja turvallisuuden hallintaa varten kaikenlaisia rakennusprojekteja varten. Congrid parantaa laatua ja turvallisuutta maksimoimalla työmaan tuottavuuden ja vähentämällä kustannuksia.
Aloita veloituksetta
Congrid-Tehtävälistat-Työkalu-1