Congrid ja Tilaajavastuu yhteistyöhön: ”Luonnollinen valinta”

Congrid yhteistyökumppani - Suomen tilaajavastuu

Rakennusalalle mobiilisovelluksia tarjoava Congrid ja Suomen Tilaajavastuu ovat solmineet partnerisopimuksen. Congridin sovelluksissa voi jatkossa hyödyntää kaikkia Tilaajavastuun palveluita ja tietosisältöjä.

Tilaajavastuu tarjoaa sähköisiä palveluita tilaajavastuulain ja veronumerolain noudattamista varten. Congridin asiakkaat saavatkin jatkossa työmaillaan työskentelevien yritysten ja työntekijöiden tiedot nopeasti ja helposti käyttöön Congridin sovellukseen.

”Yhteistyön tarkoituksena on helpottaa asiakkaidemme elämää. Asiakkaamme saavat jatkossa kaiken tiedon yhdestä paikasta” Congridin toimitusjohtaja Timo Makkonen sanoo ja jatkaa:

”Congridia ja Tilaajavastuuta yhdistää myös yhteinen tavoite. Haluamme molemmat kehittää rakennusalaa mahdollisimman avoimesti ja avoimeksi.”

Tilaajavastuu lähti Congridin yhteistyökumppaniksi, koska yritys haluaa koota yhteistyöverkostoonsa kaikki rakennusalan luotettavimmat ohjelmisto- ja palvelutuottajat. Congrid olikin luonnollinen valinta partneriksi.

”Haluamme tarjota asiakkaillemme entistä parempia työvälineitä”, Tilaajavastuun partneritoiminnasta vastaava johtaja Antti-Eemeli Mäkinen kertoo yhteistyön taustoista.

”Nyt myös entistä useampi käyttäjä pääsee näkemään ja hyödyntämään tietosisältöämme, kuten Luotettava Kumppani -raportteja ja Valttikortteja.”

Integraatio ja tuotejulkaisuista ilmoitamme asiakkaillemme lisää kuluvan vuoden aikana.

 

Lisätietoja:

Congridin toimitusjohtaja Timo Makkonen

(+358) 44 716 7200
timo@congrid.fi

Tilaajavastuun partneritoiminnasta vastaava johtaja Antti-Eemeli Mäkinen

(+358) 50 354 8550
antti-eemeli.makinen@tilaajavastuu.fi

Avatar
matti

This entry has 0 replies