CONGRIDIN KEHITYSPÄIVILLÄ – STEVE JOBSIN AJATUKSIA, ”NYHDETTYJÄ” IDEOITA JA MAAILMAN MUUTTAMISTA

”Näkee selvästi, että Congridin kaverit haluavat aidosti muuttaa maailmaa. He eivät ole niitä, jotka odottelevat, vaan ottavat lusikan kauniiseen käteensä. Kun kriittinen massa saadaan kasaan ja lumipallo alkaa pyöriä, kaikki tulevat mukaan”, NCC:n logistiikkavastaava Alexander Stefanov kiitteli Congridin kehityspäivillä.

Congrid kutsui maaliskuisena perjantaina joukon asiakkaitaan tapahtumaan, jonka ideana oli kuulla asiakkaiden kokemuksia Congridin mobiilisovelluksista ja testata yrityksen kehitysideoita.

”Nyt ei tarvitse silitellä päätä, vaan sanokaa suoraan mielipiteenne. Kannattaako näitä meidän ideoitamme kehittää edelleen vai ei”, Congridin toimitusjohtaja Timo Makkonen esitti toiveen.

Ja mitä vastasi joukko Makkosen pyyntöön? Kyllä, ideat jatkoon!

Esimerkiksi viikkoaikataulun kehittäminen sai yleisöltä erinomaisen vastaanoton. Tähän asti viikkoaikataulut on naputeltu työmailla Excelillä – jatkossa todennäköisesti ei.

”Meidän on ehkä vielä vaikea ymmärtää, mihin kaikkeen aikataulusuunnittelua voidaankaan tulevaisuudessa käyttää”, Stefanov pohdiskeli. Hänen mielestään myös muut Congridin kehitysideat olivat oikeita.

”Congridilla on erittäin fiksuja pelaajia. Kuten Steve Jobs sanoi aikoinaan, A-team on tärkein asia. Hyvä idea on arvoton, jos tiimi ei toimi. Congridilla toimii.”

Liiankin tyytyväisiä työntekijöitä

Peab Oy:llä tuotannon valmentajana työskentelevä Anita Marjasalo kertoo, että yritys otti Congridin mobiilisovelluksen käyttöön puolitoista kuukautta sitten. Sovellus valjastettiin heti kaikille työmaille.

”Meillä on ollut todella hyviä kokemuksia. Soittelimme aamulla työmaita läpi ja kysyimme kehitysideoita Congridista kehityspäivää varten, mutta niitä piti oikein nyhtää. Työnjohtajat olivat vähän liiankin tyytyväisiä”, Marjasalo sanoo.

Marjasalo kuvailee Congridia tervetulleena tuulahduksena rakennusalalla, joka on yleensä jäykkä muutosten edessä. Congridin sovellukset ja toimintatavat lisäävät hänen mielestään läpinäkyvyyttä ja avoimuutta.

Marjasalon mielestä kehityspäivä oli todella hyvä. Ja niitä kehitysideoitakin syntyi lopulta kuin liukuhihnalta, kun Congridin asiakkaat pääsivät pohtimaan ideoita pienissä ryhmissä.

”Oli lähes vaikeaa saada sanaa väliin, kun kaikilla oli niin paljon ajatuksia ja sanottavaa”, Marjasalo naurahtaa.

Congridin toimitusjohtaja Timo Makkonen oli erittäin tyytyväinen päivän antiin ja positiiviseen pöhinään. Kehityspäiviä aiotaankin järjestää jatkossa vähintään kerran vuodessa.

”Saatiin todella hyviä juttuja ja vahvistusta tulevaisuuden suunnitelmiin. Ideat siirtyy käytäntöön”, Makkonen lupaa.

Avatar
matti

This entry has 0 replies