Congrid Oy:n edistyksellinen työ huomioitiin: yritykselle huomattava tunnustuspalkinto

Teknologiasta Tuotteiksi –säätiön 20 000 euron tunnustuspalkinto luovutettiin Congrid Oy:lle kiinteistöalan vuosiseminaarissa Aulangolla 3.11.2016.

Säätiö palkitsi tänä vuonna nuoren yrityksen, joka kehittää edistyksellisiä teknologisia ratkaisuja ja jonka palvelun vaikuttavuus voi olla rakennusalalla erittäin merkittävä.

Kome vuotta sitten perustettu Congrid Oy on kehittänyt rakennustyömaan laadun- ja työturvallisuuden hallintaan ja valvontaan mobiilisovelluksen, joka toimii kännyköillä, tableteilla ja tietokoneella. Ennen mobiilisovellusta suomalaisella rakennusalalla käytettiin pääasiassa kynää, paperia ja Excel-taulukoita. Lukuisat isot ja pienet suomalaisyritykset ovat jo ottaneet sovelluksen käyttöönsä.

Teknologiasta tuotteiksi -säätiön tunnustuspalkinto on jo kolmas Congridin tänä syksynä saama palkinto tai tunnustus. Yrityksen toimitusjohtaja Timo Makkosen mukaan huomionosoitukset osoittavat, että yritys tekee oikeita ja hyödyllisiä asioita.

”Käytämme säätiöltä saamamme palkkiosumman kansainvälistymiseen. Osallistumme tammikuussa Ruotsissa verkostoitumistapahtumaan, jonne on tulossa rakennusalan päättäjiä”, Makkonen sanoo.

Congrid kehittää jatkuvasti mobiilisovellustaan yhteistyössä asiakkaidensa kanssa. Yritys julkaisee kuukauden sisällä tuoteperheen uuden jäsenen, Congrid Lite-sovelluksen. Congrid-ohjelmisto on suunnattu työnjohdolle, ja uusi Congrid Lite puolestaan työntekijöille ja aliurakoitsijoille.

”Congrid Liten avulla jokainen voi osallistua helposti projektin laadun ja työturvallisuuden hallintaan ja viestiä aiempaa tehokkaammin. Congrid on kohta kaikkien rakentajien taskussa”, Makkonen uskoo.

Teknologiasta Tuotteiksi -säätiön nettisivuilta lisätietoa: http://teknologiastatuotteiksi.fi/seuraavat-tunnustuspalkinnot/

Vuonna 1994 perustettu Teknologiasta Tuotteiksi -säätiö tukee suomalaisten tuoteideoiden ja teknologioiden tuotteistamista ja kansainvälistymistä. Palkinto luovutettiin torstaina kiinteistöalan vuosiseminaarissa Aulangolla. 

 

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Timo Makkonen

(+358) 447167 200

timo@congrid.fi

 

Avatar
Congrid

This entry has 0 replies