Congrid valittiin Kasvu Open Nordic -yritysten joukkoon

Congrid on valittu 15 suomalaisen Kasvu Open Nordic -yrityksen joukkoon. Congrid saa palkinnoksi muun muassa kaksipäiväisen kansainvälistymismatkan Tukholmaan, jossa yritys saa asiantuntijoilta apua Ruotsin ja muiden Pohjoismaiden markkinoiden valloittamiseksi.

Kasvu Open on valtakunnallinen kasvuyrittäjyyskilpailu ja sparrausprosessi kaikille kasvusta kiinnostuneille yrityksille. Kilpailuun osallistuvien yritysten tavoitteena on usein kansainvälistyminen – ja näin on myös Congridin kohdalla. Congridin toimitusjohtaja Timo Makkonen lähtee palkintomatkalle toiveikkaana, sillä nopeasti kasvanut yritys tähtää seuraavaksi Pohjoismaiden markkinoille. Ruotsi on yrityksen ensimmäinen askel.

”Tärkeintä palkinnossa on verkostoituminen ja asiantuntijoilta saamamme apu. Odotamme tapaavamme ihmisiä, joilla on kokemusta Ruotsin markkinoista ja kansainvälistymisestä”, Makkonen sanoo.

Congrid voitti jo aiemmin tässä kuussa FinnBuild-messuilla FinnBuild Highlights -kilpailun pääpalkinnon. Kilpailuissa esiteltiin messujen mielenkiintoisimpia tuotteita ja palveluita. Makkonen uskoo, että menestystä niittäneelle mobiilisovellukselle riittää kysyntää myös rajojemme ulkopuolella.

”Haluamme viedä ulkomaille myös suomalaista, arvostettua rakennusprosessien tuntemusta”, Makkonen lisää.

Congrid on saanut innovaatiorahoituskeskus Tekesiltä hankerahoituksen Ruotsin markkinoita varten, ja yritys käynnistää pilottihankkeet länsinaapurissa ensi vuonna.

”Uskon, että meillä on hyvät mahdollisuudet menestyä Ruotsissa. Ruotsalaiset yritykset ovat jo osoittaneet varovaista kiinnostusta mobiilisovellukseemme suomalaisten asiakkaidemme kautta.”

Lue lisää valinnoista: https://www.kasvuopen.fi/tiedotteet/kasvu-open-nordic-ohjelma-vie-lupaavimpia-kasvajia-ruotsin-markkinoille-rea

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Timo Makkonen
(+358) 447167 200
timo@congrid.fi

Avatar
Congrid

This entry has 0 replies