Congrid tähtää Kasvu Openin kautta maailmalle

Congrid on valittu mukaan Digialan kasvupolku– ohjelmaan, jonka tavoitteena on valmentaa potentiaalisia Startup-yrityksiä kohti kansainvälisiä markkinoita. Digialan Kasvupolku on osa Suomen suurinta yritysten kasvun sparrausohjelmaa, Kasvu Openia. Kasvupolulla eri alojen asiantuntijat auttavat yrityksiä kohti kasvutavoitteitaan haastamalla heidät kehittämään toimintaansa edelleen.

Congrid lähtee motivoituneena mukaan hakemaan lisää näkemyksiä ja neuvoja kohti kansainvälisten markkinoiden valloitusta. Huolellisen pohjatyön ansiosta edellytykset kasvulle sekä kansainvälistymiselle ovat realistiset ja olemassa. Tämän johdosta osallistuminen tukee Congridin omaa kasvupolkua, antaen samalla erinomaiset lähtökohdat tulevalle vuodelle 2017.

Parhaat kandidaatit jatkavat kohti lokakuussa järjestettävää Kasvu Open-karnevaalia jossa finalistien joukosta valitaan Suomen parhaat kasvuyritykset.

Lisätietoa löydät täältä: https://kasvuopen.fi/tiedotteet/luovuus-kukkii-digialan-kasvuohjelmaan-valittujen-yritysten-liikeideoissa

Avatar
Congrid

This entry has 0 replies