Yle uutiset – ”Pitää tähdätä tähtiin ja laskeutua kuuhun”

Congrid saavutti laajaa kotimaista näkyvyyttä viime viikon torstaina 31.3.2016, kun Yle julkaisi kahdesta suomalaisesta Startup- yrityksestä kertovan uutisen nettisivuillaan. Jo samana iltana Congridia esiteltiin myös Ylen alueuutisissa. NCC Building Oyn Laatuinsinööri Sari Paukku kertoi artikkelissa ohjelman hyödyistä asiakkaan näkökulmasta.

Klikkaa linkkiä ja lue koko juttu jossa lisää mietteitä ja näkökulmia:

http://yle.fi/uutiset/pitaa_tahdata_tahtiin_ja_laskeutua_kuuhun__suomalaiset_startup-yritykset_pyrkivat_ulkomaille/8772595

Uutislähetyksen näet vielä kuukauden ajan tästä linkistä:

http://areena.yle.fi/1-3113120

Toisin kuin monet muut Startup- yritykset, Congrid on perustettu ja kasvatettu ilman ulkopuolista rahoitusta. Kehityspäällikkö Matti Huusko toteaakin Suomen olevan ideaalipaikka perustaa ulkomaille pyrkivä Rakennusalan mobiilisovelluksia tarjoava yritys, koska suomalainen laadunhallinta on maailman kärkiluokkaa.

Avatar
Congrid

This entry has 0 replies