CONGRID LIVE-PALVELU

Tarkastuksien ja mittauksien hallinnointiin

Kirjaudu sisään
PROJEKTIT

Hallinnoi jokaisen projektin tietoja ja pysy ajantasalla tuotannon tilanteesta. Analytiikan avulla näet tuotannon kehityksen kulkua laadun- ja turvallisuuden osa-alueilla yhdellä silmäyksellä.

ARKISTOINTI

Kaikki mobiiliapplikaatiolla tehdyt tarkastukset ja mittaukset tallentuvat automaattisesti Live-palveluun. Dokumentit ovat aina järjestyksessä ja helposti löydettävissä.

RAPORTOINTI

Lähetä tarkastuksien ja mittauksien raportit suoraan projektin osapuolille, ilman ylimääräistä työtä. Seuraa korjaustöiden etenemistä reaaliajassa.

TIEDON HAKEMINEN

Löydä projektin kaikki valokuvat ja raportit vaivattomasti koko projektin ajalta. Tiedot tallentuvat oikeaan paikkaan ja pysyvät järjestyksessä.

Laadun­varmistus­matriisi räätälöitynä projektillesi

Helpottamaan projektien laadunhallintaan koko tuotannon ajaksi

Laadunvarmistuksella takaamme, että jokaisen projektin työvaihe hoidetaan oikeiden toimintatapojen ja sääntöjen mukaisesti. Pystyt halutessasi räätälöidä projektin laadunvarmistuksen jokaiselle työvaiheelle erikseen. Työvaiheen käynnistyttyä, näet yhdellä silmäyksellä miten tarkastukset etenevät. Kaikki raportit tallentuvat automaattisesti oikeaan paikkaan, pysyvät järjestyksessä ja ovat helposti löydettävissä.

Raportointi kattavilla liitteillä

Yhtenäinen ulkoasu ja helppolukuisuus

Raportointi selkeytyy, kun dokumenttien ulkoasu ja sisältö ovat yhtenäisiä yrityksen sisällä. Congrid mahdollistaa yhtenäiset raportit kattavilla lisätiedoilla ilman ylimääräistä työtä. Pohjakuvamerkintä ja valokuva raportin liitteenä antavat lisähyötyä työn korjaajalle tai huoltotoimenpiteille. Sijaintitieto ja muut lisätiedot valokuvissa tuovat lisäarvoa ja mahdollistavat tiedon löytämisen myös jälkikäteen.

Analytiikka työmaalle ja yrityksen johdolle

Tiedon analysoinnilla varmistetaan kehitys eri osa-alueilla

Projektin aikana kerättyjen tietojen avulla voidaan analysoida tuotannon kehitystä, havaita tehottomat työvaiheet sekä puuttua niihin. Tarkastuksissa ja mittauksissa kerättyjen tietojen avulla pystytään analysoimaan laadun- ja työturvallisuuden kehitystä sekä havaitsemaan mahdolliset kehitysalueet. Digitaalinen dokumentaatio mahdollistaa analytiikan, joka mahdollistaa yrityksen toimintatapojen nopean kehittämisen ja tehostamisen.